Sivut

9.5.2012

PIDENNYKSET

Kuten otsikko kertoo niin äiskä anto mulle vihdoin ne hiustenpidennykset :)))

 Ei näy hirveän hyvin tästä kuvasta, mutta paketissa on 8 osiota.

1 kpl kolmella klipsillä
3 kpl kahdella klipsillä
4 kpl yhdellä klipsillä
klipsejä yhteensä 13
80 g hiusta ja 50 cm pitkä lukee pakkauksessa, mut luulen että pikkusen lyhempi on :) Jotain 48 cm ehkä, ainakin mitä oon keskusteluja netistä lukenu tästä tuotteesta ja ihmiset on mittailleet niin ei ihan 50 senttiä ole olleet mut eipä tuon niin väliä.

 Kuten arvata saattoi, niin mun platinablondille oli liian keltaset. :-D Olivat silti vaaleammat mitä odotin ja ihanan pehmeet ja hyvälaatuiset. Odotin et noi ois ollu vähä enemmän hamppua koska onhan noita vaalennettu. Kiinalaisilla on kieltämättä aika upea tukka. :-D En uskalla ees ajatella miten paljon aito vaalea hius maksaa, jota siis ei oo vaalennettu.

 Pesin hopeashampoolla ja hiukset on oikean sävyiset :) Tässä kuivumassa hienosti pirtinpöydän tuolilla!





Tadaa! Latvojen laatu ehkä pikkuisen kärsi tosta käsittelystä mut ei se mua haittaa :-D Ainakin latvat näyttää vähän ohuemmilta tai sit ne vaan sähkötty aika pahasti. Nyt noi näyttää aidommiltakin kun eivät ole niin sileää karvaa, mulla on itellä niin kuivaa ja sähköstä hius ollu aina. Lapsena varsinki oli ihan hirveetä mun hiuksien kans talvella! Ja jos mulla olis itellä pidemmät hiukset niin näyttäishän nuo vielä paremmilta, mut eipähän oo ihan feikin näköstä. :-D Ja nuo oli niiiiin vaikee laittaa varsinki ekaa kertaa. Nyt oon kolmesti laittanu ne päähän ja onnistuu jo paremmin mut on vielä vähä kankeeta ja hidasta. Vaikeeta siinä on se kun omat hiukset meinaa mennä tyhmästi <------ enempää en osaa tuosta asiasta selittää mut ehkä muilla hiuspidennösten käyttäjillä on samoja kokemuksia :D Pelkään myös koko ajan et klipsit näkyy ja tekee mieli koko ajan päästä johonki vessaan tarkistamaan tai kysyä kaverilta jos sattuu vieressä olemaan.

Tyytyväinen oon ostokseen ja voin suositella muillekin :) Eihän nuo maksanu ku 55 euroa joten ei kyllä paljon mitään. Jos jollain on antaa aitohiustenpidennysten hoitoon vinkkejä niin otan tosi mielellään vastaan! Kaikki kommentit on tervetulleita, esim. mitä ei ikinä kannata pidennysten kanssa tehdä ja mikä on hyvää hoitoainetta, tai onko pidennyksille olemassa jotain ihan niitä varten tehtyä hoitoainetta? Pystyin myös suoristaan noita vähän kun ne meni pestessä pienille laineille mut aika matalalla lämmöllä suoristin. Ei hiukset ollu moksiskaan! Oon utelias kuulemaan teidän omista kokemuksista pidennysten kans.

Niin että kommenttia vaan tulemaan et mitä mieltä ootte ja miten noita kannattaa hoitaa. :)

12 kommenttia:

  1. ihan kivat! itekkin mietein että pitäskö hommata? mutta en sitten tiiä, aika kahen vaiheella oon :D

    VastaaPoista
  2. ja tosta alimmasta kuvasta huomaa että jossain valossa vähä eri väriset kun sun oma tukka mutta en nyt niin pahasti :)

    VastaaPoista
  3. kivat! passaa sulle tosi hyvin (: uskon kyllä, että tuommoset on vaikee laittaa... miten saat ne sillain, et ne myös pysyy varmasti...

    VastaaPoista
  4. Ernupulu: Kiitti!:)Ja hommaa ihmeessä jos tekee mieli ;D Mustat tommoset ois varmaa aika hienot. Niin ja tossa vimpassa kuvassanoi jäi kyllä vähä jotenki varjoon ja omiin hiuksiin iskee hirvee valo et ehkä johtuu siitä... 8D

    Anonyymi: Siinä onki vielä opettelemista :D Ei nuo tippunu oo mut jotenki löystyny tai jotain sellasta, en oo oikeen osannu laittaa tarpeeks tiukalle. Ja kiitos!:)

    VastaaPoista
  5. Niin hyvin sopii! :-----------) ♥

    VastaaPoista
  6. Klipsit pysyy parhaiten, ku tupeeraa hiukset juuresta!! :)
    Ja mitä tulee kunnossapitoon, niin älä TUPEERAA!! Siitä kärsii pahiten. Pidennyksiä ei myöskään tarvi todellakaan pestä niin useesti ku omia hiuksia... Ja kannattaa käyttää mahd. paljon hoitoainetta pestessä :)

    Hyvällehän nuo näyttää, mut pituus kyllä mietityttää, mulla oli nimittäin n. 45cm pidennykset ja meni rintojen ''alle'' :D Jotenn.. :D

    VastaaPoista
  7. Nii.. Se kans, että lämpökäsittelyä kannattaa karttaa. Toki, itsekin suoristelin sillon mun pidennyksiä just pesun jälkeen käyttöön tullessa, koska oli kiharalla, mutta jokaista minilainetta ei kannata alkaa polttaan... Myös alin lämpö riittää varmasti suoristamiseen, mulla ainakin riitti :)

    VastaaPoista
  8. näytät vähän eri ihmiseltä kun sulla on noi pidennykset :D
    mut sopii sulle kyl täydellisesti ! kaunis oot !

    VastaaPoista
  9. iita: Kiiitos! :))♥

    aijjatti: Joo ton mä tiesinki et tupeeraus auttaa :) Se on vaan osasta kohtaa jotenki vaikiaa... Ja nyt ei kyllä pestä tarvi pitkään aikaan ja sit ku pesen niin kunnon hoitoaineet mukaan myös :-D

    Ja vähäsen lyhensin noita koska latvat meni vähän huonoks ja muutenkin noi on kyllä lyhemmät ollu ku 50 cm että... :D Ja toivon etten joudu hirveesti suoristelemaan tuota tukkaa aina pesujen jälkeen niin ei mee hampuksi. Kyllähän se vituttais! Mutta kiitos vinkeistä :) Mitä hoitoainetta muuten käytät pidennyksiin?

    Saara: Hehe niin näytänki XDD Ja kiito paljon :----)) ♥

    VastaaPoista
  10. Se muuten!! Ku peset, niin pistä roikkumaan vaik jostain noi pidennykset ja jokku pienet painot latvoihin, silleen niiden pitäs pysyä suorana :)

    VastaaPoista
  11. aijjatti: Haa hyvä vinkki :DD vois kokeilla sitte seuraavan kerran!

    VastaaPoista