Sivut

28.7.2013

QSTOCK

Nonnii nyt on festarit festaroitu ja kotona taas ! Oli kyllä mukavaista päästä iiihka ekaa kertaa tämmöseen tapahtumaan. Toivottavasti ens vuonna olis hyvät esiintyjät kans niin varmasti kyllä meen uudestaan. Ouluun on helppo mennä täältä ja yöpaikkaki löytyy mun tädin luota. Harmi ettei järkkäriä saanu viedä alueelle mut kuvasin sitten vanhalla Canonin IXUS 95-kameralla ja puhelimella.



Kivoja yksityiskohtia tädin asunnosta. :---)

Sain myös vihdoin aikaiseksi värjätä uuden tukan sopivasti festareille.

Directions-shokkiväri sävy Violet sekä Tresemmen Naturals -hoitoaine sekoitettuna ja tadaa:

Jeejee tykkään hirrrmusti. :----333 Oonki haaveillu lilasta tukasta jo pitkään mut en vaan oo saanu aikaan. Nyt vihdoin ! Ja soppiihan tää hiustyyli festareihinkin.

Sitte keikkakuvia ensimmäisellä itseostetulla kameralla eli pikku Ixuksella ja Samsung Galaxy S3:lla, sori siis kuvanlaadusta:
 Michael Monroe

Oli ihan hienoo nähä Michael koska onhan se nyt ihan merkittävä suomalainen rokkari. Ja hyvässä kunnossa vaikka melkosen vanha jo kohta ! Eikö tuu kohta 60 täyteen vai muistelenko ihan puuta heinää? :D Herranjestas se haba.

 Anna Puu

Kuuntelin Anna Puuta joskus kaks vuotta sitten enemmän. Uusi levy ei siis niin tutuksi oo oikeen tullut mutta onneks soitti vanhojakin biisejä. Anna oli niin sulonen ja otti ihanasti yleisön huomioon ! Sillon joskus ala-asteellahan kuuntelin kaikkia Idols-tyyppejä hirveenä mut ymmärrettävästi enää ei oikeen innosta. :D Anna Puu on niitä harvoja suomalaisia naispoppareita joita tykkään kuunnella, muita on Chisu ja Jenni Vartiainen eikä taida enempää ollakaan. Miesartisteja en kuuntele ollenkaan, loput suomalaiset onkin sitten bändejä joista tykkään. Kivointa on se että näillä festareilla oli niistä kolme. :----)

Mariska & Pahat Sudet

Ahh ja voih ! Voi Mariska miten kuuma mimmi oletkaan vaikka jo lähenet neljääkymppiä! Toiveiden täyttymys kun pääsin näkemään, bändihän vetelee viimeisiä keikkojaan tässä kesällä. Harmittaa kun enää ei uutta musiikkia oo tulossa, Mariskalla on mun mielestä suomalaisista naislaulajista upein lauluääni ja kaunein vibra. Itseasiassa niin nätti vibra että menee tasoihin Hayley Williamsin kanssa.

 Within Temptation

Oli siistiä kuulla Stand my ground livenä ! Ei muuta sanottavaa, laulajalla ihana mekko. :--D (en hänen nimeä tiedä, höh)

 Santa Cruz

Olga halus kattoo mieluummin tän kuin Cheekin joka esiintyi päälavalla samaan aikaan. Oon niin ylpee, en voi sietää Cheekiä! (Sori kaikki fanit tiiän että teitä on melkosen monta)

Haloo Helsinki ja söpö Elli !

Aaaaaa Haloo Helsinki oli yks niistä bändeistä minkä takia vaivauduin Qstockiin. Bändi otti aivan mahtavasti yleisön mukaan, faneja oli iso liuta ja onneksi menin oottamaan jo 40 minuuttia ennen keikkaa, muuten en olis päässy yhtään minkäänlaisille paikoille. Fanit jäi Disco Ensemblen jälkeen ootteleen tunniksi Haloo Helsinkiä ja pääsin melko lähelle kun menin ajoissa ootteleen

Him

Him esiintyy Suomessa nykyään harvoin, joten oli kokemus päästä lähelle kattomaan. Ooteltiin tässäkin Olgan kanssa tunti ja ihmisiä oli ihan järkyttävän paljo. Olga siis Himin halus nähä mahdollisimman läheltä niin menin sit sen kans ootteleen tunniksi, loppujen lopuksi en jaksanu kattoa keikkaa kuin ehkä 20 min kun jalat tuli niin kipeiksi, lähin sitten sieltä väkijoukosta ettimään Harria. Kaukaa kuuli paljon paremmin Ville Valon äänen, lavan lähellä se kuului huomattavasti huonommin, niin kyllä kaikilla muillakin bändeillä. Joten semmosia bändejä mitä ei niin kiinnostanu kattoo, kannatti mennä kauas kuunteleen niin hyvältä kuulosti.

Tuli myös ostettua itelle festarihuivi ja Lady Gaga-pinssi! Tollasia huiveja mulla on muunkin värisiä mut mustavalkonen puuttuu ja aattelin tuo ois kiva sitte talvella. Jotenki oon tämmöstä mustavalkosta haikaillu. Harmi ku ei ollu oikeen mitään hyviä bändipinssejä, pelkästään ulkomaisia joten en saanu ainakaan semmosista bändeistä pinssiä mitä Qstockissa esiintyi. Paramorea kattelin mut ei löytyny! Gaga sitten onneksi löyty joten otin sen. Tohon huiviin nyt alan sitten kerään pinssejä ja otan seuraavillekin festareille mukaan. 8)

Jäi harmittamaan se että PMMP alotti perjantaina päälavalla jo viideltä. No eihän me tietenkään sinne sitte ehditty, nähtiin niiden keikka melko lopusta ja siksi en saanu kuviakaan. Onneksi kuultiin hyvin alueen ulkopuolelle kun oltiin jonossa että saa liput vaihdettua rannekkeeseen. Saatiin aika kauan jonottaa! Olis pitäny mennä paljo aiemmin että olis päässy hyville paikoille siellä PMMP:ssä. Oon kuitenkin syksyllä menossa Ouluun jäähyväiskeikalle niin ei ainakaan harmita niin paljon. :-D

Huippu reissu, ens vuonna toivottavasti uudestaan ! Tietenki riippuu esiintyjistä.

6 kommenttia:

  1. Ite olisin menny justiinki Cheekkiä kattomaan jos olisin tuonne päässy! :D Mutta makuasia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo nykyään kyllä KAIKKI tuntuu tykkäävän hirveesti Cheekistä ja onhan sen keikatki vissiin ollu loppuunmyytyjä sun muuta :D Mää en vaan oo ikinä tykänny mistään suomiräppäreistä. Mut makuasiahan se on, ja niistä ei voi kiistellä. ;)

      Poista
  2. miks susta ittestä oli vaa yks kuva /:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska en jaksanu oikeen kuvata sielä mitään muutaku vähä niitä bändejä :D Jos järkkärin ois saanu ottaa mukaan nii oisin voinu kuvataki enemmän... Ei noilla pikkukameroilla oikeen tee mieli kuvata hirveesti.

      Poista