Sivut

2.3.2014

Helmikuun suosikit!

Löysin yhdestä blogista tällaisen ja oli niin kiva, että päätin nyt alkaa itsekin keksimään joka kuukauden lopussa 10 mukavaa juttua, mitä menneenä kuukautena on vastaan tullut. Nämä kivat jutut voivat olla mitä vaan!


1. Irtotee

 Ansku sai mut innostumaan irtoteestä kun toi mulle ystävänpäivälahjaksi kaksi pussia. Ostin itsellenikin Oulusta lisää teetä ja en oo nyt juonutkaan enää normaalia pussiteetä. Mulla on kyllä niitäkin varmaan melkeen 10 pakettia! Irtoteet on ostettu Oulun Kofeiinikomppaniassa, oli kyllä tosi mukava palvelu siellä. :)


2. Hajuvedet

Mulla on paljon hajuvesiä mutta en ikinä oikein ole oppinut niitä käyttämään. Arvatkaas miksi? Koska en ole vain muistanut. :----D Oon asetellut kaikki hajuvedet makkariin kivasti, mutt nyt otin tämän uusimman kuvassakin olevan hajuveden tuohon eteisen kenkätelineen päälle, josta oon muistanut suihkauttaa sitä joka aamu ennen kouluun lähtöä. Ja tadaa, hajuvesirakkaus on syntynyt!


3. Ihanat vaatelöydöt

Mua on ilahduttanut suuresti Oulusta löytämäni eeppinen kisupaita ja batman-teeppari. Taitavat olla itseasiassa vuoden ensimmäisen vaateostokseni, että oon mäkin shoppaillessa jotain oppinut! Osta vain, jos sydämesi sykähtää oikein kunnolla jonkin vaatteen kohdalla. En harrasta myöskään "ihan kiva" -alelöytöjä. Mutta nämä paidat antovat materialismionnellisuutta kerrakseen!


4. Melatoniini eli elämäni pelastaja

Uniongelmainen olen ollut aina, lapsesta asti. En ollut kakaroista se joka nukahtaa kiltisti heti kahdeksalta kun lyö pään tyynyyn. Minut oli vaikea saada nukkumaan, pakko myöntää! Enkä edes nukkunut sitten kun sänkyyn menin, vaan leikin pehmoleluilla sängyssä pimeässä ihan hiljaa. Ettei vaan äiti näe valoa oven raosta tai kuule jotain. ;) Ja aamut ovat olleet aina ihan kamalia, myös lapsena. Ja ongelma on jatkunut läpi elämän, kunnes ostin melatoniinitabletteja helmikuun alussa. Viikonloppuisin nukun helposti kahteentoista tai yhteen, koska edellisenä yönä tulee valvottua kun ei vaan väsytä. Melatoniinilisä on kyllä saanut kunnon väsyn iltaisin aikaan, ja tänäänkin heräsin jo kymmeneltä, samoin eilen. Ihan uutta mulle! Ja on koko päivä aikaa tehdä kaikkea. Kyllä tämä ehdottomasti helpottaa elämää, koska yhteiskuntaa ei ole suunniteltu niille joilla se biologinen kello on luonnostaan miten sattuu - eli minulle. Jos sulla on samanlaisia ongelmia, kannattaa kokeilla näitä. Mulla se biologinen kello siis oli ihan miten sattuu, koska ilmeisesti mun oma melatoniinintuontanto toimii aivan väärään aikaan! Nyt kun on hiihtolomakin alkanut, niin saan varmaan rytmitkin pidettyä järkevinä näiden avulla, mikä ei ennen ole ollut mahdollista. Aina lomilla käy niin että jossain vaiheessa sitä huomaa valvovansa aamu kuuteen ihan tuosta vain ja heräävänsä joskus loppuiltapäivästä.


5. Oriflamen ripsiseerumi

Oriflamen Hyper Stretch lash serum on oikeasti toiminut! Ei mitään järkyttävää muutosta kuten esim Neulashilla, mutta juuri sopivasti. En mitään älyttömiä hämisripsiä haluaisikaan, joten tämä ripsiseerumi on tuuheuttanut ja pidentänyt ripsiäni juuri sopivasti. Muutkin ovat huomanneet ripsissäni eroa, joten pakko tämän on toimia! Ja hinta on arvatkaaaaa, vain 12,90€! Itse tilaan tätä heti lisää. Mitään silmienärsytystäkään ei ole tästä syntynyt.


6. Kiva leirit

 Helmikuussa erityisen mukavia juttuja ovat olleen myös seurakunnan leirit joissa olin isosena. Ensin isoskoulutus eli keisko ja sitten varhaisnuorten talvileiri. Ei leireilyyn kyllästy koskaan, ihan parasta!


7. Uudet perheenjäsenet

 Kinuski ja Toffee, meidän uudet pikku gerbut! Tai no aika isot... Tuntuu taas kotoisammalta kun terraariosta kuuluu rapinaa, kaivamista ja välillä myös pientä vikinää.


8. Jenni Vartiainen

Jenniä aloin kuuntelemaan 13-vuotiaana eli vuonna 2007, kun ensimmäinen levy tuli joululahjaksi. Ihana levy se on! Eihän tässä mennyt kuin päälle 6 vuotta että pääsin keikalle. 8D Keikka ja koko Oulun reissu kuuluvat mun helmikuun kohokohtiin.


9. 30 Seconds To Mars

 Uusi bändilöytö, siis 30stm! Eka ja toinen levy sykähdyttää, en ole vielä uudempiin ehtinyt edes kunnolla perehtyä. Mutta Jared Leton ääni on kyllä huikea!


10. Happoradio - Elefantti

Uusien albumien julkaiseminen lempibändeiltä on aina kivaa. Happoradion uusimpaan en ole myöskään vielä ehtinyt syventyä, mutta päällisinpuolin hyvältä vaikuttaa. Hyvä Happoradio!


Näin kuukauden lopuksi (no nyt on jo maaliskuu) tulee hyvä mieli kun miettii niitä positiivisia juttuja menneeltä kuulta. Helmikuussa ainakin oli tosi paljon kaikkea kivaa, toivottavasti Maaliskuukin on mukavaa aikaa! Mitä asioita laittaisitte omalle helmikuun suosikit -listallenne?

4 kommenttia:

  1. Munkin listalla ois ehdottomasti irtotee. Toisaalta se olis siellä aina. Ehkä mango-chili siis ois viime kuun suosikki maku :D sims kans kuulus mun listalle kun oon tässä parina päivänä hakannu sitä ihan sairaasti.
    Kerrankin toiminu ilman mitään suuria bugeja..
    Leffoista ehkä kick-ass 2
    Sarjoista the big bang theory :D
    Ihmisistä sinä (tshihihi<3) :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi toimispa mullaki se simssi joskus ilman bugeja :D Aina ne myöhästelee töistä sen takia ku ei suostu vaihtaan työvaatteita päälle...
      Hehe jos tuonne oisin laittanu ihmisiä kans nii sielä oisit kans ollu sinä!:D

      Poista
  2. Nuo vaatteet on kyllä ihania! Ja rotat ♥

    VastaaPoista